Hugo, Olga ja Speedy

Hugo <3

"Iso"-Dee

Koiratanssia Olgan kanssa :)

Rally-kisoissa Sanni ja Tuisku

Olen Riikka Vesaaja-Lilja, koiraharrastaja Lahdesta.

Tällä hetkellä taloudesta löytyy borderterrierit Sanni (Noway's Goes Like Lightning), Sannin tytär Elli (Noway's Lightning Strikes Twice) sekä uusimpana tulokkaana australianpaimenkoira Tähkä (Adjoo's Glittering Hair). Elli ja Tähkä on sijoitusnarttuja.

Valitettavasti lauman ainoa airis Tuisku (Lilydale This Is Brainstorm) siirtyi sateenkaarisillalle 14.5.2021 ja talo tuntuu todella tyhjältä ilman Tuiskua. Kolme kuukautta myöhemmin, 6.8.2021 myös rakas setterimme Danny (Dollydane's Morgan Freeman) siirtyi Tuiskun perässä sateenkaarisillalle.

Koiraharrastukseni alkoi jo vuonna 1979 jolloin sain ensimmäisen airedalenterrierini Allun. Sitä ennen tuli ulkoilutetuksi kaikki naapuruston koirat ja trimmatuksi jopa kavereiden pehmolelut :o)
Ennen nykyistä laumaani elin koirattomana n.16 vuotta ja vihdoin vuonna 2009 onni potkaisi ja sain kuin sainkin ensin airedalenterrieri Olgan (Big Lady's Volcanic Lily) ja heti perään sain puhelun Pirjo Hjelmiltä, että Tanskasta olisi tulossa airispoika, joka on kotia vailla. Emme kauaa miettineet kun päätimme tarjota myös Hugolle (Spicaway Verity) kodin.
Olga oli minulla sijoituksessa Hermusen Jussilta (kennel Border Rock's) vaikka onkin Pirjon kasvatti. Ensimmäisten pentujensa jälkeen (1/12) Olga siirtyi kokonaan minun omistukseen. Nyttemmin Hugo ja Olga katselee meitä jo pilven reunalta.

Harrastan koirieni kanssa agilitya, rally-tokoa, tottista ja näyttelyitä sekä tietysti aikaa menee myös trimmaamiseen. Kasvattajan peruskurssin suoritin helmikuussa 2011 ja pitkään haaveissa ollut kennelnimi hyväksyttiin syyskuussa 2011.