Hugo, Olga ja Speedy

Hugo <3

"Iso"-Dee

Koiratanssia Olgan kanssa :)

Armin kanssa Match Show'ssa

Koko kööri

Manageri ja Artistit

Metsälenkillä

Pikku-Fredi

Tuisku 7 kk

Olga, danny, Armi ja Hugo

Tuisku ja Danny

Olen Riikka Vesaaja-Lilja, koiraharrastaja Lahdesta. Tällä hetkellä taloudesta löytyy
punaiset irlanninsetterit Danny (Dollydane's Morgan Freeman), Armi (Grove Creek's Miss December), oma kasvattini Airedalenterrieri Tuisku (Lilydale This Is Brainstorm) sekä uusimpana tulokkaana borderterrieri Sanni (Noway's Goes Like Lightning), joka on sijoituksessa Haapasen Nooralta :)

Koiraharrastukseni alkoi jo vuonna 1979 jolloin sain ensimmäisen airedalenterrierini Allun. Sitä ennen tuli ulkoilutetuksi kaikki naapuruston koirat ja trimmatuksi jopa kavereiden pehmolelut :o)
Ennen nykyistä laumaani elin koirattomana n.16 vuotta ja vihdoin vuonna 2009 onni potkaisi ja sain kuin sainkin ensin airedalenterrieri Olgan (Big Lady's Volcanic Lily) ja heti perään sain puhelun Pirjo Hjelmiltä, että Tanskasta olisi tulossa airispoika joka on kotia vailla. Emme kauaa miettineet kun päätimme tarjota myös Hugolle (Spicaway Verity) kodin.
Olga oli minulla sijoituksessa Hermusen Jussilta (kennel Border Rock's) vaikka onkin Pirjon kasvatti. Ensimmäisten pentujensa jälkeen (1/12) Olga siirtyi kokonaan minun omistukseen. Nyttemmin Hugo katselee pilven reunalta ja Olga viettää eläkepäiviä ystäväni Sirkun luona tyttärensä Helgan kanssa.
Se, miten minusta, vannoutuneesta terrieri-ihmisestä, tuli setterin omistaja on täysin mieheni ansiota. Ja totisesti yhden setterin kun hankkii niin ne vie aivan mennessään :)

Harrastan koirieni kanssa agilitya, rally-tokoa, tottista ja näyttelyitä sekä tietysti aikaa menee myös trimmaamiseen. Kasvattajan peruskurssin suoritin helmikuussa 2011 ja pitkään haaveissa ollut kennelnimi hyväksyttiin syyskuussa 2011.